Hoofdinhoud

Wat anderen zeggen over de Mijn Peuterbijbel

Ontdek meer over de Mijn Peuterbijbel met deze reviews.

Zoeken naar het goede

“Heel waardevol vind ik de verscheidenheid aan verhalen die langskomt. De bekende verhalen worden besproken (schepping, Noach, Jozef, etc.) maar ook Bijbelgedeeltes die in peuterbijbels lang niet altijd een plek krijgen. Zo worden er een aantal Psalmen verteld, en ook Spreuken, Micha, en de brief aan Korinthe hebben een plek; heel waardevol! Wel vind ik het een merkwaardige keuze dat de verhalen uit de Evangeliën niet op volgorde worden verteld.”

“De platen waarmee Michel de Boer Mijn Peuterbijbel geïllustreerd heeft, zijn heel passend. Het zijn echt fijne platen voor de peuterleeftijd zonder ‘snoezig’ te worden. Prachtig ondersteunend aan het verhaal, waardoor het een mooi samenspel is tussen tekst en plaat; heel knap gedaan.”

Erika van Nes – Vissher

Lees meer op zoekennaarhetgoede.nl 

Good girls company

“En zelf als ouder was ik nog ergens enthousiast over: diversiteit. Ik kies er bewust voor mijn dochter boeken voor te lezen met hoofdpersonen waarin ze zichzelf herkent. Een roomwitte Kinderbijbel zonder kindjes die op haar lijken, zul je hier in huis dan ook niet vinden. Dat spreekt mij en haar ook niet aan. Maar het leuke aan Mijn Peuterbijbel is dat er ook kindjes instaan met een donkere huidskleur. Een klein detail, maar eentje die wij bijzonder waardevol vinden.”

Josan

Lees meer op goodgirlscompany.nl

Klas van juf Linda

“Wat kenmerkend is voor de verhalen is de vele interactie tijdens het voorlezen. De schrijfster heeft er bewust voor gekozen om vragen en opdrachten in het verhaal te stoppen in plaats van naast of na afloop van het verhaal.”

Juf Linda

Lees meer op klasvanjuflinda.nl

Mijn Peuterbijbel

€ 28.50

Deel dit bericht

Laat je verder inspireren

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.