Hoofdinhoud

Jezus wordt geboren

Jezus wordt geboren is een deel van de Prentenbijbelboekenserie. In dit prentenboek lees je het verhaal van Kerst: de geboorte van Jezus. Door de paginagrote en prachtige illustraties van Marijke ten Cate word je meegenomen naar Nazaret, Betlehem en Jeruzalem. Daarom is dit een goed boek om samen met je (klein)kind te lezen in aanloop van dit belangrijke feest.

Het formaat van het boek is groter gemaakt dan de eerdere Prentenbijbelboekjes. Daardoor kun je het goed vasthouden bij het voorlezen. Tegelijkertijd is het ook een mooi boek om mee te nemen of te geven, omdat het niet al te dik is. Jezus wordt geboren is vanwege de kleine prijs ook een leuk cadeau om te geven voor bijvoorbeeld Sinterklaas, of voor Kerst.

Jezus wordt geboren is een deel van de Prentenbijbelboekenserie. In dit prentenboek lees je het verhaal van Kerst: de geboorte van Jezus.

Prentenbijbel

Het verhaal van Jezus wordt geboren is oorspronkelijk verschenen in de Prentenbijbel. Andere Prentenbijbelboeken in deze serie zijn: God maakt de aardeDavid verslaat de reus en Jezus leeft!

Jezus wordt geboren

€ 9.95

Deel dit bericht

Laat je verder inspireren

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.