Hoofdinhoud

Prentenbijbel

met illustraties van Marijke ten Cate en teksten van Sylvia Vanden Heede

Er zijn veel kinderbijbels in Nederland, maar de Prentenbijbel is wel één van de meest geliefde. Deze Kinderbijbel met illustraties van Marijke ten Cate is in vijftien jaar uitgegroeid tot de standaard Kinderbijbel. En niet alleen in Nederland, deze Prentenbijbel is in tientallen talen vertaald.

In dit dikke lees- en kijkboek lees je verhalen met behulp van korte teksten en grote, heldere illustraties met veel details. De teksten en illustraties vertellen samen hoe de mensen leefden in de tijd van de Bijbel. En wat God deed in het leven van mensen. Vanaf de derde druk is de Prentenbijbel aangevuld met extra verhalen en illustraties. Sommige bestaande verhalen zijn uitgebreid met meer illustraties en de teksten zijn hier en daar aangepast. De nieuwe editie biedt kinderen en ouders de mogelijkheid een breed beeld te krijgen van de Bijbelverhalen uit het Oude en Nieuwe Testament.

Naast de standaarduitvoering vind je hier ook speciale uitvoeringen van de Prentenbijbel. Zoals Jezus leeft, een prachtig geschenkboek voor Pasen, en Jezus is geboren, een mooi kerstcadeau dat kinderen meeneemt in het kerstverhaal. Marijke ten Cate maakte ook de illustraties voor de Zoekbijbel, een vrolijk zoekboek met allerlei extra’s in dezelfde stijl.

Prentenbijbel

€ 34.95

Filmpjes bij de Prentenbijbel

Op de dvd Filmpjes bij de Prentenbijbel vind je alle filmpjes die gemaakt zijn bij de Prentenbijbel. In totaal zijn er 10 filmpjes, goed voor meer dan 30 minuten kijkplezier voor jonge kinderen. Marijke ten Cate illustreerde de Prentenbijbel en maakte extra illustraties voor de animaties op deze dvd.

Filmpjes bij de Prentenbijbel

€ 8.95

Deel dit bericht

Laat je verder inspireren

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.