Hoofdinhoud

Wat anderen zeggen over de Babybijbel

Ontdek meer over de Babybijbel met deze reviews.

Power to the Mama’s

De Babybijbel zit vol met die contrasten, waardoor hij geschikt is voor baby’s en écht anders is dan bijvoorbeeld een Peuterbijbel. Daar speelt taal al een grotere rol.

De illustraties van Marieke ten Berge sluiten goed aan op de ontwikkeling van de baby. Ook de andere producten die in deze lijn gemaakt zijn hebben de grote zwartwit illustraties als uniek kenmerk. De teksten gebaseerd op Bijbelverhalen zijn van Corien Oranje en zijn kort, leuk en heel begrijpelijk, waardoor baby’s er snel vertrouwd mee raken.

De Babybijbel en de andere boekjes vinden wij echt superleuk en helpen je als ouder echt om je baby al vertrouwd te maken met verhalen uit de Bijbel. Ook is er volop keuze. Er zijn nu twee Babybijbels met zeven verhalen uit het Oude en Nieuwe testament, er is een luikjesboek ‘Waar is Schaapje?’ waarin je achter de flapjes in het boek op zoek gaat naar het vermiste schaap, er is een Babybijbel knisperboekje én een harmonicaboekje ‘God heeft alles mooi gemaakt’. Ik zeg, genoeg opties voor een fijn #babybijbelmomentje!

Daniëlle Koudijs

Lees meer op powertothemamas.nl

Dirksdotter

De verhaaltjes zijn kort en krachtig. Op rijm ook. Bij elk verhaal zit een liedje die de essentie van het verhaal bevat. Je kunt dat liedje zingen op de melodie van bekende Nederlandse kinderliedjes. Superleuk om ook nog te doen met Scott en Skye, al zijn ze geen baby meer!

Wat ik zelf ook erg fijn vond aan deze babybijbel. Hij is “Skye-proof”. Skye is een kind dat dingen graag scheurt, dubbel vouwt of stuk pulkt. Met de dikke, kartonnen bladzijden van deze kinderbijbel hoefde ik me daar geen zorgen om te maken!

Annelies

Lees meer op dirksdotter.com

Klas van juf Linda

De Babybijbel is een prachtig kartonnen boek geschikt voor grijpgrage kinderhandjes. Niet alleen leuk om uit voor te lezen, maar ook een heuse eye-catcher voor op de kinderkamer. Het boek met een mint groene kaft heeft namelijk echt een hippe en vlotte uitstraling.

De verhalen zijn kort en er wordt gebruik gemaakt van eenvoudige zinnen. Wat ik zo mooi vind is dat alle teksten sterk op de zintuigen en interactie gericht zijn. Hierdoor sluiten ze goed aan op de behoefte van baby’s. De liedjes op bekende wijsjes (‘Hoedje van papier’, ‘Paardje in galop’) kan elke ouder zo meezingen.

Kortom echt een prachtig boek met schattige illustraties en baby-vriendelijke verhaaltjes. Geschikt voor baby’s vanaf ongeveer vier maanden.

Juf Linda

Lees meer op klasvanjuflinda.nl

Babybijbel – Nieuwe verhalen

€ 18.95

Deel dit bericht

Laat je verder inspireren

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.