Hoofdinhoud

Top 6 kerstboekjes voor jonge kinderen

Ben je nog op zoek naar leuk boekje of ander product om samen met je kind het kerstverhaal (opnieuw) te ontdekken? In deze blog hebben we de leukste producten op leeftijd gesorteerd. Vind het product dat past bij jouw kind!  

1. Het kerstverhaal voor de allerkleinsten 

Babybijbel Mijn eerste woorden

Dit carouselboekje zet je neer en samen met je kleintje kun je er steeds weer naar kijken. Zing het liedje op de melodie van Twinkel, twinkel kleine ster.  

Babybijbel Kerstboekje

2. Het kerstverhaal voor peuters  

Peuters houden van luikjes! Zet deze stevige kerstplaat neer en open elke dag een luikje? Op de handleiding vind je tips om het kerstverhaal te beleven met peuters.

https://shop.bijbelgenootschap.nl/product/mijn-peuterbijbel-kerststal/

3. Het kerstverhaal voor kleuters  

Jezus wordt geboren

In dit gebonden prentenboek met de platen van Marijke ten Cate komt het kerstverhaal tot leven voor kleuters. Lees het verhaal meerdere keren voor rond de kerstdagen en je kleuter vergeet nooit meer dat Maria een kindje kreeg en dat de herders op bezoek kwamen. 

https://shop.bijbelgenootschap.nl/product/jezus-wordt-geboren/

4. Het kerstverhaal voor beginnende lezers   

Zit je kind in groep 3 of 4 dan kan hij of zij eindelijk zelf het kerstverhaal lezen. De tekst in dit boekje is op het niveau M3, wat perfect aansluit bij het leesniveau van beginnende lezers. 

5. Het kerstverhaal in verschillend (streek)talen   

Hoe mooi is het om het kerstverhaal te lezen in de taal van je hart. Voor de een is dat een streektaal en voor de ander een taal van een land. Nu verkrijgbaar; het kerstverhaal uit de Prentenbijbel in 11 verschillende (streek)talen. Ook leuk om uit te delen!

6. Het kerstverhaal en nog 12 andere feesten  

De feestdagenbijbel

De christelijke feesten zijn prachtige momenten om het geloof en haar tradities te beleven, te vieren en te bespreken met kinderen. In de Feestdagenbijbel vind je ze allemaal, met een prachtig verhaal om te lezen, weetjes en verwerkingsopdrachten. Zit je kind in groep 3 of 4 dan kan hij of zij eindelijk zelf het kerstverhaal lezen. De tekst in dit boekje is op het niveau M3, wat perfect aansluit bij het leesniveau van beginnende lezers. 

https://shop.bijbelgenootschap.nl/product/feestdagenbijbel/

Deel dit bericht

Laat je verder inspireren

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.