Hoofdinhoud

Oud & Nieuw & de Bijbel

Oud & Nieuw is een avond vol tradities. Met zelfgebakken oliebollen, tassen vol vuurwerk, kinderen die een hele avond opblijven of juist wakker gemaakt worden vlak voor middernacht. Tradities maken jullie gezin uniek en je bouwt aan waardevolle herinneringen voor het leven. Heb je er wel eens over gedacht om op deze avond van overgang ook de Bijbel een plekje te geven?  We reiken je graag inspiratie aan vanuit de Feestdagenbijbel.

De Feestdagenbijbel

De Feestdagenbijbel is een kinderbijbel die het kerkelijk jaar volgt en bij 18 hoogtijdagen en christelijke feesten is er een Bijbelverhaal om te lezen, een stukje achtergrondinformatie bij verschillende tradities rond dit feest en ideeen om samen invulling te geven aan de beleving van deze feestdag.

Voor Oud & Nieuw staan we stil bij het feit dat God de toekomst kent. Je mag op Hem vertrouwen. Net zoals Abraham dat doet. Hij krijgt de opdracht om zijn eigen land en familie te verlaten en naar een ander land te gaan. Abraham doet wat God van hem vraagt en gaat op weg. Hij vertrouwt erop dat God met hem meegaat. Ook jij mag weten dat God in het nieuwe jaar bij je is.

Benieuwd naar de Feestdagenbijbel? Neem dan alvast een kijkje.

Feestdagenbijbel

€ 19.95

Deel dit bericht

Laat je verder inspireren

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.