Hoofdinhoud

Het grote Bijbel Zoekboek

In dit zoekboek vind je acht mega-zoekplaten over bekende verhalen uit de Bijbel. In elke plaat heeft Marijke ten Cate heel veel verschillende scenes uit Bijbelverhalen verwerkt. Kijk samen naar de schitterende illustraties vol details, praat over de verhalen die je ziet en ontdek elke keer weer iets nieuws!

Bijbelse details met humor

De acht megazoekplaten van Marijke ten Cate zitten boordevol Bijbelse scènes. Meer dan 75 verhalen zijn terug te vinden in kleurrijke platen vol Bijbelse details met humor. De Zoekbijbel is opgebouwd rond de verhalen van bekende Bijbelse personen: Adam & Eva, Jakob, Jozef, Mozes, David, Ester, Jezus en Petrus.

Dit is de Zoekbijbel in een nieuw jasje, namelijk als groot kartonboek! Speciaal voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar. Juist deze leeftijdsgroep vindt het superleuk om te zoeken naar personen en voorwerpen. De stevige uitvoering met afgeronde hoeken is bestand tegen urenlang zoeken.

De bijbelse scènes uit de Prentenbijbel van Marijke ten Cate zijn herkenbaar en bieden daardoor voor ouders en opvoeders een kans om op basis van de illustraties de verhalen zelf te vertellen. ‘Je blijft ontdekkingen doen op deze prachtige zoekplaten leefwereld van de kinderen te brengen.’

Tineke Verhoeff, vormgever

Het grote Bijbel Zoekboek

€ 15.95

Puzzelen en zoeken

Deze puzzel is gebaseerd op een illustratie van Marijke ten Cate, die voorkomt in de Zoekbijbel. Dit is een prachtig zoekboek met grote platen over bekende personen en verhalen uit de Bijbel. Een uitgave van het Nederlands Bijbelgenootschap. Ontdek het verhaal van Adam en Eva in deze puzzelzoekplaat! Dit verhaal komt uit de Bijbel, je kunt het lezen in Genesis 2-4.

Houten puzzel Zoekbijbel

€ 12.95

Deel dit bericht

Laat je verder inspireren

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.