Hoofdinhoud

Christelijke zomerkampen

Hutten bouwen, kampvuur maken, paardrijden, zeilen, sporten en nieuwe vrienden maken! Wordt jouw kind daar ook blij van? Dan is een christelijke zomerkamp zeker een goed idee. We zetten een aantal leuke en afwisselende zomerkampen voor je op rij.  Inschrijven kan al vanaf oktober!

Kinderkampen

Camps4kids

Houdt jouw kind ervan om in bomen te klimmen of is hij of zij gek op muziek? Neem dan eens een kijkje bij de thematische kampen van Camps4kids. Hier kunnen jouw kinderen bijvoorbeeld deelnemen aan een ‘AdventureCamp’, ‘Music and Dance Camp’ of een ‘CowboygirlCamp’. Naast een scala aan leuke activiteiten staat Jezus leren kennen echt centraal.

Stichting voor evangelische kinderkampen, Stevki

Stichting voor evangelische kinderkampen, Stevki, is ontstaan uit de Pinkster Jeugd Beweging en bestaat sinds 2005. Het kamp wordt jaarlijks gehouden op Ameland. Het dagprogramma begint elke ochtend met een Bijbelvertelling, gevolgd door een nabespreking of een creatieve activiteit. ‘s Middags worden er sport- en spelactiviteiten georganiseerd, evenals een speurtocht en zwemmen. Elke avond staat er een leuk programma op het programma, soms zelfs bij een gezellig kampvuur.

Tienerkampen

Junior Adventure kampen (vanaf 12 jaar)

Wil jou tiener graag een keer naar het buitenland? Dat is mogelijk met Junior Adventure. Van het leren surfen in Zuid-Frankrijk tot een survival in Noorwegen of een missietrip naar Roemenië, er zijn talloze mogelijkheden. Maar er is meer dan alleen avontuur. Junior Adventure daagt tieners ook uit om van hun leven met God een avontuur te maken.

Junior nodigt je uit om samen met God op reis te gaan, waar je door Zijn liefde ontdekt wie je werkelijk bent. In een warme en gezellige groepssfeer krijg je alle ruimte om jezelf te zijn. Door uitdagende Bijbelstudies en activiteiten ontdek je veel over jezelf en realiseer je dat je nog veel meer kunt dan je ooit had gedacht.

Next move sportkampen (12-17 jaar)

Bij de sportkampen van Next Move kunnen tieners al hun energie in sport kwijt, terwijl ze tegelijkertijd kunnen groeien in hun geloof en hun relatie met God. Dit betekent een week lang intensief sporten onder begeleiding van ervaren coaches, en tegelijkertijd veel plezier hebben met een geweldig team. Tijdens de ‘teenparties’ in de avond worden er verrassende en uitdagende spellen gespeeld. Daarnaast wordt er tijd besteed aan het verkennen van de Bijbel en het beluisteren van Gods woorden over hun leven. En uiteraard mag een spannende zeskamp niet ontbreken!

Voor verschillende leeftijden

Athletes in Action (verschillende leeftijden)

Is jouw kind een fanatieke sportliefhebber? Dan kan hij of zij alle energie kwijt tijdens de sportkampen van Athletes in Action. Naast voetbalkampen en zeilkampen zijn er ook danskampen, turnkampen, volleybalkampen en zelfs een freerunkamp. En als jouw kind het leuk vindt om nieuwe sporten uit te proberen, is het sportmixkamp een goede optie! Het maakt niet uit hoe goed kinderen zijn in sport of wat hun geloofsachtergrond is – iedereen is welkom bij deze sportkampen.  Tijdens deze kampen groeien kinderen in hun geloof, karakter en persoonlijkheid. Ze krijgen praktische handvatten die ze kunnen gebruiken in hun persoonlijke leven, op school of bij vrienden.

Christelijke jeugdkampen Aalsmeer ( 8-16 jaar)

Elke zomer organiseert Christelijke Jeugdkampen Aalsmeer zomerkampen voor kinderen en jongeren tussen de 8 en 20 jaar oud. Kinderen in de leeftijd van 8 tot 16 jaar verblijven op kampeerboerderij de Woudegge in Otterlo. Jongeren van 16 jaar en ouder zijn welkom op een kampeerterrein in de Ardennen. Tijdens deze kampweken staat het evangelie centraal, maar er is ook volop ruimte voor vriendschap, ontspanning en het creëren van onvergetelijke herinneringen!

Jozua kinderkampen (7-12 jaar) en tienerkampen (12-16 jaar)

Al bijna 50 jaar organiseert Stichting Jozua christelijke zomerkampen. Ochtendgymnastiek, Bijbelverhalen, bosspelen, vossenjachten en bonte avonden zijn al jarenlang de elementen die een week kinderkamp vormen. Ook tieners tussen de 12 en 16 jaar kunnen hier een geweldige tijd beleven. Hun dag begint met een moment van stilte, waarin ze zelf de Bijbel kunnen lezen. Daarna is er volop ruimte voor sport, spel en avontuur.

Oasekampen (verschillende leeftijdsgroepen vanaf 9 jaar)

Plezier bleven bij het kampvuur, zwemmen, speuren tijdens speurtochten, zingen en nadenken over de bijbel, dat kan allemaal bij Oasekampen. Oase organiseert zomerkampen voor kinderen en jongeren vanaf groep vijf van de basisschool tot en met 22 jaar. Wat uniek is, is dat Oase aparte jongens- en meisjeskampen organiseert voor kinderen tot en met 16 jaar. De kampen vinden plaats op een eigen terrein, midden in de bosrijke omgeving in de buurt van Doetinchem. Naast de kinderkampen organiseert Oase ook kampen speciaal voor twintigers.

Deel dit bericht

Laat je verder inspireren

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.