Hoofdinhoud

Babybijbel knisperboekje Het Onze Vader

Een zacht voelboekje in de lijn van de Babybijbel

Dit is het tweede knisperboekje in de succesvolle lijn van de Babybijbel. Dezelfde unieke illustratiestijl van Marieke ten Berge (zwart-wit met pasteltinten), maar op heerlijk zacht materiaal. Al jaren horen we dat de tekst van het Onze Vader uit de Babybijbel aan menig tafel gebeden wordt met kleine kinderen. Dit bijzondere gebed is nu gevat in een vertederend knisperboekje. Je kunt het gebed voor je kindje zingen op de melodie van Hoger dan de blauwe luchten. Door middel van de eenvoudige woorden raakt een klein kind al vertrouwd met bidden en de Bijbel.

De illustraties van Marieke maken de soms abstracte begrippen ineens heel concreet. Door de kleine prijs en de zwart-wit illustraties die voor baby’s het best te zien zijn, is dit een ideaal kraamcadeau, doopcadeau, of cadeau bij het opdragen in de kerk. Ook leuk voor ouders die de Babybijbel al in huis hebben.

Babybijbel

Naast het Babybijbel Knisperboekje zijn eerder in deze serie de Babybijbel de Babybijbel Nieuwe verhalen  en Babybijbel mijn eerste woordjes verschenen.

Ontdek alle producten bij de Babybijbel.

Bestel hier het knisperboekje

Babybijbel knisperboekje Het Onze Vader

€ 10.95

Deel dit bericht

Laat je verder inspireren

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.